P2 - Loggen

P2 drar till Mars-utställningen i Västervik 10/11

P2 har fått ett unikt erbjudande att lyssna på Richard Lundgrens föreläsning om Makalösa Mars i Västerviks Museum söndagen 10:e november 2013 kl 11-12 där ordnar samordning från Stockholm ner till Västervik.


Vi samkör i egna bilar från Stockholmsområdet, delar på transportkostnaden och föreläsningskostnad, samt betalar inträde.
Föredraget hålls mellan kl 11-12, och efteråt har vi en timme att titta på utställningarna i museet. Bland annat kan man då titta på utställningen om Mars som förliste i 1564 norr om Öland och hittades av Richard Lundgren med flera 2011, men även museets övriga utställningar om.
Vi återkommer till anmälda om koordinerade samlingsplatser runt Stockholm på dagen för avfärd, start på resan söderut går runt kl 8 på morgonen och vi återkommer till Stockholmsområdet runt kl 18 på kvällen.
Kostnad blir 450 kr (eller lägre beroende på antalet deltagare) för transport, föredrag och inträde på museet. Tillkommer gör lunch på McDonalds eller motsvarande innan hemresan.
Vill man själv ansluta på plats vid Västerviks Museum går det bra, man betalar då istället 170 kr (eller lägre beroende antalet deltagare) för föredrag och inträde.
Ta med jämna kontanter till uppsamlingen på morgonen, vi meddelar exakt kostnad innan avresa och står inte för växel på plats.
www.vasterviksmuseum.se
http://sv.wikipedia.org/wiki/Mars_(skepp)
Låter detta intressant och du vill anmäla dig?
Skicka en anmälan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. innehållandes:
     1. för- & efternamn,
     2. mobiltelefonnummer, samt 
     3. epost
så får du ett bekräftelse per epost, och mer information efter hand.
Har du ytterligare frågor, kan du mejla dom till samma epost.