P2 - Loggen

P2 på Dykmässan 2017

Åter igen var föreningen P2-Svenskt Vrakskydd med på Dykmässan som hölls i Nackastrandsmässan i Stockholm.Som tidigare år var konceptet en träffplats att diskutera vrakskydd med besökare och förklara vad föreningen sysslar med. För avslappande samtal bjöd vi på sittplats och kaffe för trötta besökare.

Under mässan fick vi många nya medlemmar som inte varit medlemmar tidigare, och även många gamla medlemmar passade på att förnya sitt medlemskap. Vi passade även på att träffa och prata med andra utställare, kring exempelvis seminariet, informationsspridning, samarbeten, med mera.


Efter en tid av förberedelser inleds som alltid mässhelgen med att bygga monter dagen innan. Som alltid har man glömt något och måste fixa saker i sista stund.
Mässan var välbesökt och många det var mycket att titta på och många välkända ansikten. Dykmässan är verkligen årets träffpunkt i Dyksverige.


För intresserade fanns möjlighet att bli blöt och prova att dyka i poolen.


Mycket mingel och träffar i gångarna mellan montrarna.


Vill man titta på försvarsmaktens dykutrustning är detta platsen att besöka.


Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) visar upp produkter från sin webbshop.


Dykmode, här kan du få en dräkt i vilken färg du vill, så länge du väljer svart.


Allt är inte nyttigt, ibland är det kul också.


Prylar, prylar, prylar...


En tidigare ledamot i styrelsen har fått gratis kaffe och får kraft att fortsätta runt på mässan.


UV-foto är ett tema för flera montrar på dykmässan.Föreningens fokus på mässan var att träffa och förklara verksamheten med besökare, samt erbjuda möjlighet att teckna medlemskap, samt att vi även höll föredrag och pratade om vrakuppleverlser och värdet av vrakskydd.


I montern deltog både styrelse och medlemmar för kontakt med besökare.


Ordförande Pär Ahlgren höll föredrag båda dagarna.När festen är över skall det städas, och redan inom en timme efter stängning börjar det se glest ut i lokalen. Alla utställare har bråttom att packa ihop och komma hem från mässan.


Två timmar efter stängning är de flesta utställare ihoppackade på väg hem.


Efter att mässan är över kan man klippa av utställarbandet och slappna av. Nu skall alla kontakter följas upp, medlemsavgifter bokföras, information skickas ut och alla saker skall packas undan inför nästa år.

Se fler bilder på vår Facebook.

#Dykmässan2017