Vi har släppt den gamla webbadressen vrakskydd.nu och helt övergått till att använda vrakskydd.se - har har alltså släppt den gamla NU-domänen och helt övergått till SE-domänen.

 

 

Åter igen var föreningen P2-Svenskt Vrakskydd med på Dykmässan som hölls i Nackastrandsmässan i Stockholm.Som tidigare år var konceptet en träffplats att diskutera vrakskydd med besökare och förklara vad föreningen sysslar med. För avslappande samtal bjöd vi på sittplats och kaffe för trötta besökare.

Under mässan fick vi många nya medlemmar som inte varit medlemmar tidigare, och även många gamla medlemmar passade på att förnya sitt medlemskap. Vi passade även på att träffa och prata med andra utställare, kring exempelvis seminariet, informationsspridning, samarbeten, med mera.

Lördag den 4:e februari arrangerades vrakfotoseminariet med final i vrakfototävlingen som ett samarbete mellan P2-Svenskt Vrakskydd, Svenska Sportdykarförbundet och Haninge kommun.

Från P2:s sida syftar seminariet till att främja en bra vrakdykningsaktivitet (uv-foto) som även bidrar till ökad förståelse kring det dränkta kulturarvet, och som blir ett bra alternativ till att plocka upp detaljer.
Lördag den 4/2 avgjordes finalen i Vrakfototävlingen 2017.
Dykmässan är inte enbart ett tillfälle att visa upp sig, utan även ett tillfälle att träffa andra.


På årets dykmässa träffades styrelserna för P2-Svenskt Vrakskydd och Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) för att diskutera framtida samarbeten.